top of page
Пошук

Від Americares, CFSR передали коштовну допомогу для медичного закладу Харківщини

Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) з Координаційним штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області, передали об'ємну та коштовну допомогу від Americares, а саме це медикаменти до Комунального Некомерційного Підприємства Роганської селищної ради «Центр первинної медичної допомоги № 4 Харківського району» у смт. Рогань, що обслуговує населення, в тому числі і внутрішньо переміщених осіб ( біженців ), Роганської селищної ради та Вільхівської сільської ради.


За рекомендацією та сприяння керівництва Харківської обласної військової адміністрації, Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації та Харківської обласної ради, разом з Поліцією Харківської області продовжуємо направляти благодійну ( гуманітарну ) допомогу у райони області, що були деокуповані чи йшли бойові дії.

Саме тут є запит населення на самі необхідні першочергові речі.

Команда CFSR вдячна керівництву Роганської об`єднаної територіальної громади (ОТГ) Марії Черненко та Татьяні Жукової, особовому складу відділу поліції ПОГ СВГ ВП ХРУП - 2, зокрема Віталію Момоту.


Харківська обласна рада (Новини)









bottom of page