top of page
Пошук

Від Americares, CFSR передав медикоменти та гігієнічні набори медичному закладу Балаклії

Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR), спільно з партнерами з Глобальної організації Americares Foundation зі США, передав на Харківщину чергову гуманітарну допомогу ліками для медичних закладів.


Команда CFSR разом з Координаційним Штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області та за підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Харківської обласної ради Тетяни Єгорової Луценко й Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максима Хаустова доставили цей вантаж медикаментів до міста Балаклія Ізюмського району Харківської області, де дуже потребуються ліки для місцевого населення у БАЛАКЛІЙСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ.


Також, були передані гігієнічні набори для багатодітних сімей, які є співробітниками медичного закладу.


Допомога від CFSR та їхніх партнерів є дуже важливою для налагодження роботи медичних закладів у деокупованних містах та підтримки місцевого населенння.


"Команда CFSR дуже вдячні нашим друзям та партнерам, що активно підтримують нашу Гуманітарну місію на Харківщині, а саме Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним транспортом для цих заходів, а саме місткими Mercedes-Benz Vito, якими ми дуже пишаємося" - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.

Один з репортажів "Деокупована Балаклія: що залишили після себе росіяни" (канал Deutsche Welle) - https://www.dw.com/uk/deokupovana-balaklia-so-zalisili-pisla-sebe-rosiani/a-63148612



bottom of page