top of page
Пошук

Вимушені переселенці зі Старого Салтова, тимчасово облаштовують своє життя у підвалах Харкова

За допомогою Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні/Агентство ООН з міграції, команда CFSR продовжує облаштовувати погреби та підвали, що використовуються мешканцями Харківщини, як бомбосховища!


На одному з підприємств міста Харкова, у бомбосховищі мешкають люди цілими сім'ями, що були вимушені переїхати з смт. Старого Салтова Харківської області, де постійно йдуть бойові дії, гинуть цивільні люди та руйнуються їхні домівки та інфраструктура,тому ці люди знайшли притулок у такому місці, бо їхні будинки зруйновані і ніде жити.


"Такі місця більш безпечніші чим у рідному селищі де люди залишили свої домогосподарства, а наше завдання зробити їх перебування комфортнішим".- підкреслив Представник CFSR У Старосалтівській Об'єднаній Територіальній Громаді Олександр Бойко, що є місцевам депутатом цієї Громади.

Речі, які розподіляються CFSR від партнера МОМ, для переселенців в край важливі для перебування під час обстрілу та тимчасового життя у підвалі, які на Харківщіні не вщухають з першого дня маштабного вторгнення.


Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців, EU Civil Protection & Humanitarian Aid, European Union in Ukraine, USAID - US Agency for International Development, USAID Ukraine - USAID Україна, USAID's Bureau for Humanitarian Assistance, the Ukgjraine Humanitarian Fund, Посольство Японії в Україні / 在ウクライナ日本国大使館 / Embassy of Japan in Ukraine, the Central Emergency Response Fund (CERF), Embassy of Canada to UkraineCanada’s International Development – Global Affairs Canada, Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.


IOM UKRAINE - CFSR :






bottom of page