top of page
Пошук

CFSR Висловлює Подяку команді Сан Ойл Груп (SUNOIL) та Генеральному Директору


Благодійна Організація "Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) висловлює щиру вдячність кожному члену команди Сан Ойл Груп та Особисто Генеральному Директору Лободіну Олексію Олексійовичу, за плідну співпрацю та вагомий внесок у недопущенні гуманітарної кризи у часи важких випробувань, що випали на долю України та Харківського регіону.


"Від імені всієї команди Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR) ми щиро вдячні за вашу неоціненну підтримку, яка почалася з самого початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ваша допомога у підтримці паливом для Гуманітарної місії CFSR є невід'ємною складовою нашої здатності надавати допомогу тим, хто найбільше потребує її у цей важкий час.
Сан Ойл Груп та Генеральний Директор Лободін Олексій Олексійовичу, ваше лідерство та відданість приносить величезний внесок у збереження життів та зменшення страждань людей. Ми високо цінуємо вашу співпрацю та готовність допомагати у складних ситуаціях." - Подякував Директор Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR) Сергій Жук.




bottom of page