top of page
Пошук

Андрій Караченцев -"Обороноздатність держави запорука суверенітету та процвітання України"

Представники Благодійного Фонду "Джерело Відродження" Андрій Караченцев та Віктор Жук прийняли участь, як Члени Комітету запобігання та протидії корупції Ради при ГУ ДПС у Харківській області, у зустрічі керівництва Головного управління Державної податкової служби у Харківській області та Громадської ради з представниками Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Захід який було організовано за підтримки головного податківця Харківського регіону Артема Єфремова та військового комісара Харківщини Юрія Калгушкіна мав на меті довести до платника податків як законні права так і обов'язки перед українським народом та державою. Були розглянуті питання захисту прав та законних інтересів платників податків в умовах військових зборів та мобілізації. Про мобілізаційно-оборонну роботу, військовий облік, бронювання та впровадження єдиного державного реєстру військовозобов'язаних обговорили з керівництвом та фахівцями Харківського ОТЦК та СП.

Податківці наголосили, що від повноти наповнення бюджету залежить наскільки наша армія буде готова до непередбачених ситуацій. Та розповіли про військовий збір, зокрема ці зазначені кошти саме і направляються на забезпечення нашої армії. В ході зустрічі обговорили питання забезпечення прав та соціального захисту платників податків в умовах мобілізації та військових зборів. Зокрема, нагадали, що мобілізовані фізичні особи – підприємці на період проходження служби звільняються від сплати єдиного податку та ЄСВ, за умови відсутності найманих працівників.


Представники Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомили про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку керівниками підприємств, установ, організацій. Розповіли про проходження зборів військовозобов'язаними та резервістами, умови звільнення від проходження зборів та про відповідальність посадових осіб і громадян України. " Такий конструктивний діалог задля досягнення спільної мети та формування державної політики, повинен відбуватися на постійній основі по мірі надходження питань від суспільства" - прокоментував керівник CFSR Андрій Караченцев .


bottom of page