top of page
Пошук

CFSR: Чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при ХОВА

На черговому засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Харківській обласній військовій адміністрації, ми підвели підсумки минулого періоду та напрацьовували механізми та заходи для максимально ефективних спільних дій з забезпечення потреб цивільного населення та постраждалих внаслідок бойових дій.


Володіючи об'єднаною інформацією влади та партнерів щодо потреб наших територій, зокрема із підготовки до осінньо-зимового періоду та початку навчального процесу, ми прикладаємо зусилля для забезпечення поточних та довгострокових потреб та завдань.


Також заступник начальника Харківської ОВА, Роман Семенуха, керівник Департаменту цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації, Іван Сокол, та директор Департаменту соціального захисту населення Харківської ОДА, Руслан Дейнека, підкреслили, що основна мета Координаційного центру – реагувати на всі актуальні запити та потреби, що виникають у цивільного населення Харківської області, зокрема питання внутрішньо переміщених осіб, евакуації, надання населенню медичної, психологічної та іншої необхідної допомоги. Для швидкого реагування на виклики були створені робочі групи з різних напрямків роботи, що є під пильною увагою держави та суспільства.


"Враховуючи, що з перших днів війни, за сприяння та підтримки керівництва Харківської ОВА – Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Вікторії Белявцевої, та допомоги міжнародних та вітчизняних партнерів, команда Благодійного Фонду «Джерело Відродження» (CFSR) та Координаційного штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області успішно співпрацює з Територіальними Громадами з Гуманітарної допомоги населенню. Ми чітко усвідомлюємо важливість та необхідність узгоджених спільних дій для досягнення системних результатів як короткострокових, так і на перспективу." підкреслив Директор Благодійного Фонду «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.


bottom of page