top of page
Пошук

CFSR та Americares: Підтримка медичних закладів на Харківщині

Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру подяку своїм друзям та партнерам, які активно підтримують гуманітарну місію CFSR на Харківщині. Особлива вдячність висловлюється Americares Foundation за надану значну допомогу в умовах бойових дій на деокупованих територіях, де виникають потреби у медичних препаратах, засобах гігієни та іншій медичній підтримці та дякуємо за підтримку та співпрацю, з перших днів війни, керівництву Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, Віти Ковальської, Євгену Іванову, Харківській обласнній раді Тетяні Єгорової Луценко й Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максиму Хаустову, Дякуємо Керівництву Чугуївської районної державної адміністрації Харквської області Сергію Лободенко та керівництву Старосалтівської селищної військової адміністрації Антону Палєйю за плідну співпрацю.

Координаторка по співпраці з Americares Foundation, Inc. - Софія Жук, яка працює в США, грає важливу роль у забезпеченні успішної реалізації проєкту. Вона забезпечує координацію та зв'язок між CFSR і Americares Foundation, забезпечуючи потреби медичних закладів у Харківській області.

Ця співпраця дозволяє забезпечити медичні заклади необхідними медичними препаратами, речовинами та іншими матеріалами для надання екстреної допомоги місцевому населенню та внутрішньо переміщеним особам. Важливо зазначити, що ця допомога надається не лише на звільнених територіях, але й у зонах активних бойових дій, де медичні заклади стикаються зі значними викликами та потребами.

Команда CFSR визнає важливість співпраці з партнерами з США та Європи, оскільки це дозволяє забезпечувати якісну медичну допомогу та підтримку в екстрених ситуаціях. Ці зусилля спрямовані на відновлення та зміцнення медичної галузі в Харківській області після деокупації.

Особлива увага приділяється безпечності та стійкості медичних закладів, щоб вони могли надавати невідкладну допомогу та лікування в умовах складного соціально-політичного контексту.


Під час зустрічі з представниками Комунального некомерційного підприємства "Старосалтівський центр первинної медико-санітарної допомоги" були обговорені основні потреби закладу для його безперебійної роботи. Зокрема, розглядалися питання забезпечення медичного персоналу необхідними ресурсами, стану технічного оснащення, а також необхідності оновлення та покращення інфраструктури закладу.

Команда CFSR цінує підтримку і співпрацю з Громадською радою при Головному управлінні Державної податкової служби у Харківській області та Харківською обласною радою. Вони виконують важливу роль у координації гуманітарної місії CFSR та сприяють відновленню медичної галузі в регіоні.

Особлива вдячність висловлюється фонду Americares Foundation, який з перших днів конфлікту став надійним партнером та забезпечує об'ємну допомогу лікарням, що працюють на передовій, де йдуть активні бойові дії. Їх вагомий внесок у забезпечення медичних препаратів, засобів гігієни та необхідних речей допомагає зберегти життя та здоров'я місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб.

Команда CFSR пишається своєю гуманітарною місією на Харківщині і завжди ставить безпеку і добробут місцевого населення на перше місце. Вони продовжують працювати в тісному партнерстві з Americares Foundation та європейськими фахівцями, які забезпечують необхідні ресурси та підтримку для успішної реалізації проєкту.


Важливим аспектом зустрічі було дізнавання про те, як медична галузь тримається та відновлюється в регіоні після деокупації. Це дає команді CFSR цінні уроки та розуміння для подальшого планування та виконання гуманітарної місії.

Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) вдячний своїм партнерам і всім працівникам, які безумовно віддані справі надання медичної допомоги в умовах кризи. Їхні зусилля і підтримка допомагають покращити ситуацію в медичних закладах, забезпечуючи життєво важливу допомогу тим, хто найбільше цього потребує.

CFSR має намір продовжувати свою гуманітарну місію на Харківщині і підтримувати співпрацю зі своїми партнерами, щоб забезпечити безпеку, захист і добробут місцевого населення. їхнє зобов'язання і визначеність у допомозі тим, хто переживає складні часи, є невичерпним джерелом надії та відродження.


Окрема подяка засновнику US Invest , Forus Eesti , Rotermanni Kvartal тощо пану Urmas Sõõrumaa з Estonia, що технічно забезпечує нашу Команду надійними транспортами Mercedes-Benz Vito.


Один з репортажів з окупації Старого Салтова (з джерела- Телеграф) - Життя в окупації. Старий Салтів: https://plus.telegraf.com.ua/ukr/crime/2023-05-13/5791061-gvaltivnikiv-zalishili-na-voli-na-zakarpatti-sud-vidmoviv-u-obranni-zapobizhnogo-zakhodu-krivdnikam-nepovnolitno



bottom of page