top of page
Пошук

CFSR разом з партнерами перадали у Обласний онкологічний центр медикаменти від Americares

Харківський Обласний онкологічний центр отримав партію міжнародної гуманітарної допомоги медикаментів, який передав Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) від своїх партнерів Глобальної організації Americares Foundation зі США.

У заході взяли участь голова постійної комісії Харківської обласної ради Людмила Немикіна, голова постійної комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування Олег Каратуманов, радник голови обласної ради Ігор Суханов - голова Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області. Передача гуманітарної допомоги відбулось за сприяння голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.


Як зазначила Людмила Немикіна, завдяки постійній взаємодії, з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну, Обласної влади, CFSR , Tax Service Team Kharkiv та Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області з міжнародними та вітчизняними партнерами, налагоджено дієву та результативну співпрацю.


«Цього разу в онкоцентрі ми разом з нашими партнерами – Благодійною організацією та Громадською радою при обласній податковій службі, працюємо для підтримки мешканців Харківщини, які опинились у скрутному життєвому становищі у зв’язку з російською агресією. Ми працюємо на основі меморандуму, який підписала голова Обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, ще до війни. Завдяки меморандуму є наявна можливість жителям області отримувати допомогу медикаментами та розхідних матеріалів. Наприклад, допомога надана у Балаклійську та Ізюмську лікарні. Сподіваюсь, що номенклатура допомоги буде розширена і ми, разом з партнерами, будемо працювати, на благо жителів регіону. Особливу увагу приділятимемо обласним комунальним підприємствам охорони здоров’я на деокупованих територіях», - сказала Людмила Немикіна.

Директор Благодійного Фонду «Джерело Відродження» Сергій Жук зазначив, що з початку воєнного стану Фонд отримує всебічну підтримку від Голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та від керівництва Харківської обласної військової адміністрації.

«Завдяки тому, що ми дуже швидко, після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, отримали відповідні документи та довіру від Обласної військової адміністрації та Обласної ради на роботу з Гуманітарої місії, міжнародні партнери почали дієву та результативну співпрацю.
Отримуємо матеріали, які потрібні в умовах бойових дій, зокрема, антибіотики, таблетки тощо, для населення. За сприяння Обласної ради, Обласної військової адміністрації та підтримки поліції Харківщини, доставляємо допомогу до деокупованних територій. Планується отримати ще вантажі з ліками для пологових будинків та онкохворих. Також я щиро вдячен моїй команді Фонду, нашим друзям та партнерам, що активно підтримують нашу Гуманітарну місію на Харківщині, а саме Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт - партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік (Nataliia Combellick) у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику(Victor Shaposhnyk) та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук, (Sofiia Zhuk) у США. Нашим колегам Tax service Team Kharkiv - Артема Єфремова та Координаційному Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за вагому допомогу у вигляді повнопривідного пасажирського мікроавтобуса для евакуації населення, який вчергове взяв участь у доставлянні гуманітарного вантажу." - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.

Харківська обласна рада


Прес-служба Харківської обласної ради - youtube






bottom of page