top of page
Пошук

CFSR передав набори засобів гігієни для лікарів Богодухівського відділення екстреної допомоги


Благодійний фонд «Джерело Відродження» (CFSR) у рамках співпраці з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації передав сімейні набори засобів гігієни від Americares для лікарів Богодухівського відділення КНП Харківської обласної ради "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Набори були передані старшій фельдшерці відділення Тетяні Микитянко. Вона розповіла, що такі набори будуть дуже корисними для лікарів, які працюють у важких умовах.

«Ми щодня стикаємося з важкими травмами, захворюваннями та іншими проблемами. Тому такі набори з засобами гігієни будуть дуже корисними для нас та наших сімей», – зазначила Тетяна Микитянко.

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта також висловив вдячність за отриману допомогу.

«Ми дуже вдячні Благодійному фонду «Джерело Відродження» за підтримку. Ці набори будуть дуже корисними для наших лікарів», – сказав Віктор Забашта.

Благодійний фонд «Джерело Відродження» продовжує працювати над наданням гуманітарної допомоги населенню України, яке постраждало від російської агресії. За час війни фонд доставив допомогу до понад 100 населених пунктів Харківської області, у тому числі Богодухівського району.


Фонд висловлює вдячність керівництву Харківської обласної військової адміністрації та Богодухівської районної державної адміністрації за сприяння та всебічну підтримку роботи Гуманітарної місії.


Окремо фонд висловлює вдячність друзям та партнерам, що активно підтримують Гуманітарну місію CFSR на Харківщині, а саме фахівцям Americares в Європі що забезпечують даний проєкт та нашій менеджерці міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation,Inc. Соіфї Жук у США






bottom of page