top of page
Пошук

CFSR отримав черговий гуманітарний вантаж медичного призначення від Americares

Сьогодні від Americares Foundation, Inc., зі Сполучених Штатів Америки у Харків прибув черговий гуманітарний вантаж медичного призначення.

Вантажі, що надходять до CFSR від партнерів, за підтримки Обласної влади передаються до медичних закладів Харківської області, зокрема до лікарень у деокупованих районах, там де йдуть бойові дії тощо.


Americares, це міжнародна некомерційна організація, що займається ліквідацією наслідків стихійних лих, організацією гуманітарної допомоги, реагуванням на надзвичайні медичні потреби й підтриманням довгострокових ініціатив в охороні здоров'я для людей у всьому світі.


Вантажі, що надходять до CFSR від партнерів з коштовними ліками, які дуже необхідні у Харківському регіоні, як завжди будуть передані до медичних закладів, які обслуговують населення навіть у складних умовах воєнного часу. Зокрема, це ліки та засоби гігієни, які з настанням осінньо-зимового періоду та сезонних захворювань та їх загострень, будуть в край необхідні населенню, які гостро в них потребують.






bottom of page