top of page
Пошук

CFSR провели робочу зустріч у Львівській обласній клінічній психіатричні лікарні

Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) разом з Americares Foundation надаватиме гуманітарну допомогу Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні.


Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак разом із Львівським офісом Благодійного Фонду «Джерело відродження» (CFSR) відвідали комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

«Наша комунальна установа з початком повномасштабної війни прихистила понад 200 евакуйованих пацієнтів з Харкова. Загалом же на лікуванні тут перебуває близько тисячі пацієнтів, а тому потреби медзакладу є значно більшими, ніж раніше. З адміністрацією лікарні обговорили можливість проведення першочергових ремонтних робіт. Також з'ясували як покращити технічне оснащення відділень, які меблі та електроприлади необхідні, а також як поліпшити забезпечення пацієнтів, зокрема, лікарськими засобами», - повідомила Ірина Гримак.

За словами Ірини Гримак, Благодійники Фонду «Джерело відродження»(CFSR) спільно з американською глобальною організацією Americares Foundation уже забезпечують медичними препаратами та обладнанням лікарні у Харкові та Харківській області. Відтепер Фонд допомагатиме і Львівській психіатричній лікарні.


"Ми радіємо, що постійно зростає кількість людей та організацій, що розуміють наскільки зараз важливе ментальне здоров'я кожного українця. Сьогодні до підтримки Кульпаркова долучився «Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» (CFSR) у межах меморандуму з Львівською обласною радою.
А це значить, що ми зможемо відремонтувати і обладнати ще більше простору для лікування та реабілітації всіх, хто потребує нашої допомоги." - керівнитство Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня (Новини) (https://www.facebook.com/kulparkiv1875/posts/pfbid0Z5sSKcWg4QNUhirriP7XPGKmFXkdkXX4GihLGdFv1uxdd2L4sdQ2KQARjBrddsw5l


Про що написала на своїй сторінці у facebook Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак -https://www.facebook.com/i.grymak/posts/pfbid02y74bHpmRqWs56dxMFY82tCVH74gEQZNCKqHjs9QwsZWCXWvtsqBw2YtAe7dhAgkxl


bottom of page