top of page
Пошук

CFSR для персоналу Ветеринарної дільниці Вовчанського регіону передав сімейні гігієнічні набори

Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) та Координаційним штабом Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області, продовжує свою надзвичайно важливу місію, надаючи підтримку тим, хто веде найбільш важливу боротьбу в умовах постійних обстрілів і складних життєвих умов в Вовчанському регіоні.


Фонд передав сімейні гігієнічні набори для персоналу Вовчанської Дільниці Ветеринарної Медицини та їхніх родин від Americares Foundation.


Після деокупації цей регіон залишився в умовах постійної загрози та складних умов праці. Ветеринарний персонал продовжує виконувати важливу місію, пов'язану з лікуванням тварин, забезпеченням безпеки харчових продуктів та захистом від захворювань. Вони вносять значний вклад у збереження громадського здоров'я та добробуту місцевого населення.


Сімейні гігієнічні набори, стануть невід'ємною частиною допомоги для персоналу та їхніх родин, які продовжують свою важливу роботу на користь місцевої громади. Фонд "Джерело Відродження" прагне забезпечити підтримку тим, хто ризикує своїм життям, допомагаючи іншим і забезпечуючи їхнім сім'ям необхідні засоби особистої гігієни та захисту.


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру подяку своїм друзям та партнерам, які активно підтримують гуманітарну місію CFSR на Харківщині. Особлива вдячність висловлюється Americares Foundation за надану значну допомогу в умовах бойових дій на деокупованих територіях, де виникають потреби у медичних препаратах, засобах гігієни та іншій медичній підтримці та дякуємо за підтримку та співпрацю, з перших днів війни, керівництву Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, Віти Ковальської, Євгену Іванову.


"Наша Команда як Член Кластерів The Health Cluster та The Food Security and Livelihoods Cluster (FSLC) / Продовольчої безпеки та засобів до існування (КПБЗІ) у Харківській області, чітко розуміємо, що у цей важкий час питання продовольчої безпеки та засобів до існування, зокрема у сільській місцевості, є надзвичайно важливими.
Людям на селі потрібно не тільки допомога у вигляді готової продукції , а й підтримка їх господарської діяльності, яка саме й забезпечує їх можливості до життєзабезпечення. "
Однією з складових є підтримка місцевих санітарних та ветеринарних лікарів, які забезпечують санітарне та епідемічне благополуччя населення та тварин, піклуються про безпечність харчових продуктів тощо.
Саме тому ми разом з керівництвом Координаційний гуманітарний центр Євгеном Колядой та Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини Валентином Квит докладаємо зусиль, втому числі, з підтримки фахівців що працюють в небезпечних умовах на деокупованих територіях. - Підкреслив Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.

"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним транспортом Mercedes-Benz Vito, Координаційному гуманітарному центру Євгену Коляді за всебічну підтримку, зокрема й надання палива."- Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.




bottom of page