top of page
Пошук

CFSR для Вовчанського медичного персоналу передав сімейні гігієнічні набори та ліки для лікарні


Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) в рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківськіої області за сприянням й підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова , Віти Ковальської , Євгена Іванова , Вікторії Белявцевої та за дорученням Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації, Максима Хаустова,

продовжує свою важливу роботу на підтримку медичного персоналу та їхніх сімей в умовах складної ситуації, що склалася в результаті військової агресії російської федерації. В рамках цієї ініціативи Фонд передав сімейні гігієнічні набори та ліки до Вовчанського центру первинної медико-санітарної допомоги, які отримані від світового гуманітарного партнера, Americares Foundation.


Вовчанський регіон, після деокупації, стикається з постійними обстрілами та складними умовами роботи. Проте, медичний персонал продовжує виконувати надзвичайно важливу місію в забезпеченні медичної допомоги та захисту населенню регіону.


Благодаря спільним зусиллям та партнерству з Americares Foundation, благодійний фонд "Джерело Відродження" продовжує підтримувати тих, хто найбільше цього потребує, та допомагає забезпечувати медичний персонал необхідними ресурсами для надання допомоги місцевому населенню.


"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним транспортом Mercedes-Benz Vito, Координаційному гуманітарному центру Євгену Коляді за всебічну підтримку, зокрема й надання палива."- Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.



bottom of page