top of page
Пошук

CFSR відкриті для співпраці з юридичними та фізичними особами по збереженню та захисту тварин

Команда БФ " Джерело Відродження " в рамках своєї успішної програми CFSR - "ANIMAL RESCUE" - Kharkiv, по порятунку та збереженню життя та здоров'я тваринам на Харківщині, зокрема тим, що опинилися у скрутному становищі із за активних бойових дій, відвідала та надала допомогу черговому притулку для тварин.

"Часто такі притулки були сформовані небайдужими людьми, які у своїх приватних будинках чи квартирах надали прихисток покинутим та безпритульним тваринам, дбаючи про них за власні кошти. Враховуючи, що людям самим потрібна допомога у забезпеченні своєї життєдіяльності, то наша допомога по можливості, у таких випадках є комплексною - людині та її тваринам." - зауважила Заступниця директора CFSR з адміністративно - господарської діяльності Катерина Мельникова

Так кожного дня, Координатори проєкту CFSR - "ANIMAL RESCUE" - Kharkiv Віталій Чередниченко та Олег Тарасенко, за отримання від партнерів кормів та ліків для тварин, їдуть годувати своїх "хвостиків" вже по напрацьованим своїм маршрутам обслуговування.

Ми вдячні своїм партнерам та небайдужим людям за надання допомоги у вигляділяді кормів, ліків та коштів, для догляду за кішками та собаками.


Ми відкриті для співпраці та розраховуємо на нових партнерів та небайдужих людей, щоб разом зберегти та підтримати наших маленьких друзів - Катерина Мельникова +38 (097 ) 654 - 49 - 64


Просимо надати гуманітарну допомогу у вигляді кормів для тварин чи фінансову допомогу на їх придбання -








bottom of page