top of page
Пошук

CFSR вдячні БФ Надії Вовк "Берегиня" та Жіночий рух "ЗА Майбутнє" за харчові набори для лікарів

Команда CFSR разом з об'єднаною командою Tax service Team Kharkiv з Координаційним Штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області та головою постійної комісії обласної ради Людмилою Немикіною, головою постійної комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування Олегом Каратумановим.

Під час передачі в Харківський Обласний онкологічний центр медикаментів від глобальної організації Americares Foundation зі США, також, для лікарів та медичного персоналу лікарні передали харчові набори тривалого зберігання Nestlé від партнерів БФ Надії Вовк "Берегиня" та Жіночий рух "ЗА Майбутнє". Передача гуманітарної допомоги відбулось за сприяння голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.


"Дякую від нашої команди нашим партнерам, що є можливість підтримувати наших лікарів та населення під час виїзду команди до медичних закладів Харківської області, а саме на територіях де йшли бойові дії та були деокуповані. Сподіваюся, що й надалі завдяки нашим партнерам, буде можливість надавати таку допомогу."- Підкреслила Заступниця директора CFSR, координаторка проєктів з психологічної, фізичної реабілітації та соціальної й професійної адаптації постраждалих в наслідок війни Катерина Мельникова.


bottom of page