top of page
Пошук

CFSR вдячні Libereco та Gigahertz Ventures за підтримку евакуаційних заходів

Україна пережила важкий рік, повний випробувань та складнощів. Зона бойових дій на сході, яка тривала протягом багатьох років, поширилася на значну частину країни з повномасштабним російським вторгненням в Україну, що привело до масових евакуаційних заходів.


Завдяки злагодженій роботі Збройних Сил України, підтримці місцевої влади, підтримці міжнародних партнерів та активної участі волонтерів, було забезпечено активну евакуацію мільйонів українців.


Протягом цього часу евакуаційною Командою CFSR було подолано тисячі кілометрів важких шляхів, від яких залежала безпека та життя людей. Активна фаза масових евакуаційних заходів з зон бойових дій по всій країні на захід відбулася під час великих труднощів та небезпек, що супроводжувалися великою кількістю випробувань та ризиків.


Звичайно ж, без підтримки органів державної влади та місцевого самоврядування, Гуманітарна місія CFSR не могла б бути успішною. Важливу роль у забезпеченні комфортного базування та прихистку відіграли Львівська обласна рада та Львівська обласна державна адміністрація, за що ми висловлюємо їм вдячність.


Також не можна не згадати плідну співпрацю з Національною поліцією України та волонтерами в евакуаційних регіонах. Без їхньої допомоги, Гуманітарна місія CFSR не могла б бути проведена з такою успішністю.


Із завершенням активної фази масових евакуаційних заходів з зон бойових дій, українці повертаються додому. Це стало можливим завдяки зусиллям багатьох організацій, партнерів та волонтерів, що долучилися до Гуманітарної місії CFSR.

БФ "Джерело Відродження" (CFSR) висловлює глибоку вдячність своїм партнерам, зокрема, Libereco – Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures пану Stefan Schandera за підтримку та пожертви, зокрема, евакуаційних автобусів Mercedes-Benz Connecto та VDL Bova.


"Нині, коли активна фаза евакуації закінчилася, час нових планів та заходів, згідно з викликами сьогодення. Час змін та переформатувань, щоб побудувати кращу майбутнє для країни та її жителів." - Підкреслив Директор CFSR Сергій Жук.


bottom of page