top of page
Пошук

CFSR було нагороджено Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації


Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації за плідну співпрацю з Гуманітарної допомоги населенню Харківщини був нагороджений «Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» (CFSR), на урочистих заходах її було вручено директору Фонду Сергію Жуку, про що він написав на своєї сторінці facebook -

" РАЗОМ МИ СИЛА ! Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації за плідну співпрацю був нагороджений «Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» (CFSR), яку Я отримав як його керівник.

З перших днів війни в Україні та бойових дій на Харківщині, в рамках роботи Фонду та Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області з Игорем Сухановим , нам було довірено керівництвом ХОВА Олегом Синєгубовим , Вітою Ковальскою та Харківською обласною радою Тетяною Єгорової Луценко займатись Гуманітарною допомогою для потреб населения, зокрема і Харківського регіону, надавши нам відповідні документи та сприяння і підтримку у непростій справі.


Звісно, сьогодні ми дуже вдячні керівництву області за довіру, професіоналізм та дієву результативну співпрацю!

Ми розуміємо, що нагорода CFSR не є чимось індивідуальним, перш за все, це робота кожного члена нашої команди у Харкові та Львівського офісу під керівництвом моєї Заступниці Людмилою Нечипоренко , які й забезпечують надійність нашої роботи з Заходу на Схід та навпаки.


Це особиста нагорода, за велику працю, кожного з наших партнерів - Міжнародної організації з міграції МОМ / Агентство ООН з міграції - IOM Ukraine , Americares , Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати - ICC Ukraine - керівництва організації та зокрема Дмитра Алексеенко , Німецької інвестиційної компанії Gigahertz Ventures що подарувала нам автобуси, які проводять евакуацію населення з регіонів України де йдуть запекліші бої, як і свого часу з Харкова на захід.

Ми вдячні за співпрацю і підтримку Médecins Sans Frontières / MSF які у перші дні війни надали нам значну кількість важливих медикаментів, що були передані до лікарень регіону. Американський компанії MatchRX за фінансову підтримку для транспортування, наданих гуманітарних вантажів з заходу на схід. USA STANDS WITH UKRAINE та нашим уповноваженим представникам у США Marina Vlasiuk та Thad Cummings , польським друзям FUNDACJA IMO PECTORE, за підтримку FFUN SDG Maurizio Aronica , нашим надійним друзям з Відня та представникам наших інтересів в Європі, під керівництвом Физули Абаскулуоглы .


Нашим надійним вітчизняним друзям та партнерам Tax service Team Kharkiv - Артем Ефремов , Луганська Асоцiацiя органiзацiй осіб з інвалiднiстю - Миколі Надулічному та Инна Надуличная , ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ " ГРОМАДА ХАРКОВА " , БФ "Хелп Харків Хелп Київський Район" - Елені Касьяновій та багато інших організацій з якими працювали і працюємо сьогодні за ради України


Окрема вдячність за всебічну підтримку Православні Церкві України , зокрема Єпископу Митрофану та Віктору Маринчаку .

Це велика подяка, за підтримку, військовим та правоохоронцям, в нашій роботі по супроводу та захисту нашого життя та здоров'я в часи доставки Гуманітарної допомоги населенню у небезпечні райони області.

ЛОК - Львівський Оборонний Кластер - Юрію Федорову за підтримку та допомогу у вигляді надійних засобів індивідуального захисту - бронежилетів для нашої команди, що працюють на небезпечних територіях Харківщини.

Нашим партнерам та небайдужим громадянам, що підтримують програму CFSR - " Animal Rescue " - Kharkiv по захисту тварин.


Я дуже вдячний активній членкині нашої команди, що займається залученням медикаментів в Україну з Європи та США, веде документо оборот та переговори англійською з різними міжнародними організаціями та приватними особами по залученню Гуманітарної допомоги в Україну, і зокрема на Харківщину - Доню, Я пишаюся тобою ( Софії Жук )


Дуже прошу вибачення, що не зміг всіх вказати в цій маленькій публікації, але ми всі вдячні кожному з Вас за співпрацю та дружбу !!! Це відзнака кожного з Вас особиста

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !"


За словами Начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, волонтерський рух Харківщини робить сьогодні надзвичайно важливу справу. Адже дійсно, як сьогодні зазначили, навіть маленька допомога краще, ніж велике співчуття.

Сьогодні зустрілися з волонтерською спільнотою Харківщини. Це навіть не друзі - це велика, величезна родина. Кожне обличчя - знайоме і рідне. Нас сьогодні зібралося багато, але ж ми добре знаємо, що це далеко не всі, хто волонтерить 24/7. Цінуємо!

За кожною врученою грамотою величезна праця з перших днів війни – тисячі дзвінків, поїздок, координувань, іноді просто під ворожими обстрілами.





















bottom of page