top of page
Пошук

Americares та CFSR у Барвінківську центральну міську лікарню надають допомогу

Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) спільно з глобальною організацією Americares Foundation зі Сполучених Штатів Америки надали гуманітарну допомогу медичному закладу у постраждалому районі, а саме Комунальному некомерційному підприємству "Барвінківська центральна міська лікарня" в Барвінкове, що знаходиться в Ізюмському районі Харківської області.


Гуманітарний вантаж, переданий CFSR, включав цінні медикаменти, шовні матеріали, необхідний допоміжний інвентар для медичного закладу та гігієнічні набори для багатодітних сімей співробітників закладу.

Ця допомога має на меті забезпечити лікарню необхідними ресурсами для надання якісної медичної допомоги та піклування про здоров'я мешканців Барвінкового, які постраждали від бойових дій та перебували під окупацією російських військових.


Ця благодійна допомога є частиною зусиль CFSR та Americares Foundation у наданні гуманітарної допомоги в умовах кризи та допомоги постраждалим від війни.


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру подяку своїм друзям та партнерам, які активно підтримують гуманітарну місію CFSR на Харківщині. Особлива вдячність висловлюється Americares Foundation за надану значну допомогу в умовах бойових дій на деокупованих територіях, де виникають потреби у медичних препаратах, засобах гігієни та іншій медичній підтримці та дякуємо за підтримку та співпрацю, з перших днів війни, керівництву Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, Віти Ковальської, Євгену Іванову, Харківській обласнній раді Тетяні Єгорової Луценко, Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максиму Хаустову.

Дякуємо за плідну співпрацю та підтримку на теріторії Керівництву Ізюмської РВА Степану Масельському та Міському голові Барвінкове Олександру Бало.


"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним транспортом для цих заходів" - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.


bottom of page