top of page
Пошук

Americares та CFSR - поліпшення медичної допомоги у вразливих районах

Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) разом з Americares Foundation надають гуманітарну допомогу медичному закладу в Шевченкове"

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ – Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) та Americares Foundation забезпечують гуманітарну допомогу медичному закладу в Шевченкове.

В рамках спільного проєкту, Благодійний Фонд 'Джерело Відродження' та Americares Foundation надають значний обсяг гуманітарної допомоги медичним закладам. Ця ініціатива спрямована на підтримку медичного персоналу та поліпшення умов надання медичної допомоги населенню.

Допомога включає постачання необхідних медикаментів, медичного інвентарю, а також матеріалів для першої допомоги. Крім того, гуманітарний вантаж також включає гігієнічні набори для підтримки багатодітних сімей співробітників медичного закладу.


Americares Foundation, в свою чергу, є глобальною організацією, яка забезпечує невідкладну медичну допомогу та гуманітарну допомогу по всьому світу.

Ця фондова організація активно співпрацює з партнерами у різних країнах для забезпечення медичного обладнання, медикаментів та інших необхідних матеріалів у кризових ситуаціях.

Спільна робота Благодійного Фонду 'Джерело Відродження' та Americares Foundation є важливим кроком у покращенні доступу до якісної медичної допомоги на деокупованих територіях Харківщини.

Ця гуманітарна допомога сприятиме зміцненню медичної системи та підтримці медичного персоналу, що працює на передовій лінії надання допомоги постраждалим.

Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру подяку своїм друзям та партнерам, які активно підтримують гуманітарну місію CFSR на Харківщині. Особлива вдячність висловлюється Americares Foundation за надану значну допомогу в умовах бойових дій на деокупованих територіях, де виникають потреби у медичних препаратах, засобах гігієни та іншій медичній підтримці та дякуємо за підтримку та співпрацю, з перших днів війни, керівництву Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, Віти Ковальської, Євгену Іванову, Харківській обласнній раді Тетяні Єгорової Луценко, Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максиму Хаустову.


"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним й місткими Mercedes-Benz Vito" - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.


bottom of page