top of page
Пошук

Americares продовжує надавати медичну допомогу Україні: співпраця з CFSR для підтримки Харківщини

Американська організація Americares продовжує підтримувати Україну в складний час. Цього разу, в рамках партнерської співпраці з БФ "Джерело Відродження" (CFSR), організація надала медичну допомогу жителям Харківщини.

У складі допомоги медикаменти та гігієнічні набори, необхідні для надання кваліфікованої медичної допомоги пацієнтам.

Ці медикаменти, за словами представників БФ "Джерело Відродження" (CFSR), будуть доставлені до лікарень на деокуповані території чи там, де йшли бойові дії на Харківщині, разом з Координаційним штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області та керівництвом Харківської обласної військової адміністрації, Обласної ради й Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації.

Це не перша допомога, яку надає Americares Україні. З перших днів війни, організація стала надавати допомогу в різних формах, щоб допомогти українському народу впоратися з викликами, які виникли через війну в Україні.

Загалом, Americares - це надійний партнер, який прагне надавати максимальну допомогу для того, щоб допомогти медичному персоналу та пацієнтам отримати необхідну медичну допомогу


Американська організація Americares заснована у 1979 році з метою надання медичної допомоги в тих місцях світу, де її найбільше потрібно. Організація діє в понад 90 країнах світу і забезпечує медичні ресурси, обладнання та ліки для більш як 30 мільйонів людей щорічно.






bottom of page