top of page
Пошук

15 листопада CFSR отримала черговий гуманітарний вантаж медичного призначення від Americares

15 листопада прибув черговий гуманітарний вантаж медичного призначення від Americares Foundation, Inc., зі Сполучених Штатів Америки у Харків.

"Цього разу, під час гуркоту чергових ворожих обстрілів Харкова, ми прийняли вантаж у темряві після повного знеструмлення міста. Російська навала не може зламати волю Українського народу і його прагнення до вільного життя та зупинити об'ємну допомогу Україні від наших міжнародних партнерів. Тільки так, разом до Перемоги." - Підкреслила Заступниця директора CFSR Катерина Мельникова

Вантажі, що надходять до CFSR від партнерів, передаються до медичних закладів Харківської області, зокрема до лікарень у деокупованих районах, там де йдуть бойові дії тощо.

Це ліки та засоби гігієни, які з настанням осінньо-зимового періоду та сезонних захворювань та їх загострень, будуть в край необхідні населенню, які гостро в них потребують.


"Ми вдячні нашим друзям та партнерам Americares, за швидке реагування та організацію своєчасної допомоги та моїм колегам у даному проєкті партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc., Наталії Комбеллік (Nataliia Combellick) та медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику (Victor Shaposhnyk) - сказала менеджер міжнародних проектів - координатор по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софія Жук, (Sofiia Zhuk ), співзасновниця БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження», координаторка проектів CFSR по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми.



bottom of page