top of page
Пошук

"ІCC Ukraine з CFSR сприяють евакуації бізнесу з зони бойових дій".- Дмитро Олексієнко


Приватні підприємства разом із працівниками активно вже переселяються у західні регіони з областей де зараз йдуть бойові дії. Витрати Уряд обіцяє відшкодувати. Евакуйованих субьєктів господарювання вже готові приймати у західних областях.


Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати - ICC Ukraine з CFSR максимально сприяє бізнесу у евакуації підприємств із «гарячих» точок країни. Бажаючих переїхати виявляється багато - українці можуть й хотять працювати!


За словами Віце-Президента ICC UKRAINE з питань оподаткування, обліку та аудиту - спеціального уповноваженного представника CFSR з релокації бізнесу та інвестицій Дмитра Олексієнко, головним є підібрати для евакуйованих фірм приміщення та інші умови з специфіки бізнесу. З цим проблем не буде, запевняють посадовці на місцях.


Голова Громадської ради при Головному Управлінні Державної податкової служби у Харківській області - Спеціальний уповноважений представник CFSR у місті Харкові з релокації бізнесу та евакуації Ігор Суханов, визначає, що найбільш бажаючі перенести свій бізнес на захід країни, це виробники легкої промисловості, харчова, металообробна промисловість, деревообробна та офіси що працюють віддалено від клієнта. Зокрема влада Харківщини та ми разом з керівником Харківської податкової служби сприяємо процесам релокації по збереженню підприємництва та робочих місць.


"Зараз вже десятки підприємців скористалися можливістю, і ми вже активно шукаємо приміщення для сотні підприємств. Ми готові допомогти кожному бажаючому працювати".- наголосив Дмитро Олексієнко.


Збережемо економічний потенціал України - РАЗОМ !

Дмитро Олексієнко

+380 50 383 57 13




bottom of page