top of page
Пошук

Чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» в ХОВА з участю представників CFSR

У Харківській районній військовій адміністрації відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». До якої увійшли представники Благодійної Організації "Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR)


За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова провели засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». Говорили про реалізацію проєкту, діяльність робочої групи в Куп’янському районі.


На Куп’янщині робоча група «Прозорість і підзвітність» повністю сформована та проводить засідання. До її складу увійшли очільники територіальних громад, представники громадськості та правоохоронних органів.

Для працівників департаментів та апарату Харківської ОВА тривають тренінги з доброчесності та відновлення декларування. Вже проведено 11 лекцій. Попереду щонайменш 13 тренінгів.


Крім того, на офіційному сайті Харківської обласної військової адміністрації працює окремий розділ «Прозорість і підзвітність», на якому усі охочі можуть переглянути інформацію про тендерні закупівлі, діяльність групи та повідомити про порушення в тендерних закупівлях: https://kharkivoda.gov.ua/.../struktura.../aparat/123976


ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ (Новини) - https://kharkivoda.gov.ua/news/124084


bottom of page