top of page
Пошук

Чергова екскурсія та незабутні враження: Діти з Савинської громади на Малій Південній Залізниці

Благодійна організація "Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) разом з благодійними організаціями, такими як "Координаційний гуманітарний центр", "БО Eventroom", БО БФ «Незламний Харків», БО БФ "Світ України", Центр розвитку громадянського суспільства, Nova Ukraine та БО БФ "Душа Харкова-Роксана та команда", організували черговий для дітей з Савинської громади відпочинок.


Дітям з Савинської громади Ізюмського району, цого разу відкрилася чудова можливість відвідати Малу Південну Залізницю, влаштувати заїзд на потязі та відвідати музей "Мала Південна" у місті Харкові. Під час цієї захоплюючої події діти отримали незабутні враження від подорожі, дізналися багато цікавого про історію та культуру регіону.


Після інтелектуального пригоди у музеї "Мала Південна," юні учасники подорожі мали змогу відпочити та розважитися на дитячих майданчиках у парку Горького. Сміх дітей та їх радість стали справжньою нагородою для організаторів цієї події.


На завершення надзвичайно насиченого дня, всім дітям та дорослим призначили смачний обід. Із добрими враженнями та незабутніми спогадами, дітей відвезли додому. Ця подія, безумовно, розширила знання дітей та подарувала їм радість у важкі часи воєнної дій, які тривають на сході України.


Організація екскурсії була результатом співпраці Харківської обласної військової адміністрації, Савинської громади Ізюмського району та благодійних організацій.


Окремо вдячні Libereco - Partnership for Human RightsGigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR надійні автобуси Mercedes-Benz Trucks and Buses SA для евакуації населення та доставки гуманітарної допомоги і підтримують нашу роботу зараз навіть для таких приємних заходів.






bottom of page