top of page
Пошук

ХАРКІВСЬКИЙ ОЦСС & CFSR !!!

09 липня 2021 року відбулась робоча зустріч представників Благодійного фонду «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» з керівництвом ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ та підписано Меморандум про співпрацю.

У зустрічі з керівництвом Харківського ОЦСС Оленою Хватинець та Наталією Варцабюк, яка відбулася у приміщенні Центру, взяли участь директор CFSR Андрій Караченцев, співзасновник фонду Софія Жук, Кар'єрний радник з фінансової незалежності та розкриття потенціалу осіб постраждалих від насильства Мар'яна Швайко та Керівник з фандрейзингу Віктор Жук.

У Доброзичливій атмосфері та конструктивному діалозі були обговорені формати подальшої співпраці та використання ресурсу кожної із сторін при проведенні інформаційних та навчальних заходів для виконання поставлених цілей та завдань, щодо питань запобігання та протидії торгівлі людьми зокрема трудового рабства в умовах світової пандемії, економічного спаду в країні та зростання міграційних процесів. Окремо були обговорені питання та проблеми, щодо патронатного виховання дітей, та зокрема доля цих людей при набутті повноліття.

В кінці зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю між БФ «Джерело Відродження» та Харківським обласним центром соціальних служб, про спільну діяльність в організації та проведенні заходів, спрямованих на реалізацію державної політики з протидії торгівлі людьми у Харківській області, виконання Державної та регіональних програм і заходів у цій сфері.






bottom of page