top of page
Пошук

"ФАКТІВ ЩО КВАЛІФІКУЮТЬСЯ ЯК ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ СТРІМКО ЗРОСТАЄ"- СЕРГІЙ ЖУК

За повідомленнями переважної більшості засобів масової інформації світу, ринки багатьох країн вже пристосувалися до нової ковідної реальності й готові відновлюватися, тому відчувають потребу в працівниках, яких хочуть наймати зокрема з України, так як українці обходяться їм вигідно і недорого.

Так кількість вакансій в ЄС для українських заробітчан та взагалі іноземних громадян, збільшилася на 7-27%, зараз це пов'язано з послабленням карантинних обмежень.

"Як голова Комітету запобігання та протидії корупції Громадської ради при Харківській податковій службі, постійно щільно спілкуючись з роботодавцями та працівниками різних галузей впродовж довгого часу, тому приходиться констатувати й сумну статистику щодо порушення прав людини і ситуації тільки погіршується. Попит на українських заробітчан збільшився, але на ряду з цим і збільшилося зловживань, порушення трудових відносин та фактів що в повному обсязі кваліфікуються як торгівлі людьми, і ці показники, на сьогодні вражають! ГОЛОВНЕ БУТИ УВАЖНИМИ - ТРУДОВЕ РАБСТВО це не байки ! " - прокоментував поточну ситуацію, щодо злету вакансій для заробітчан, на своїй сторінці у Фейсбук Радник CFSR з питань міграції та протидії торгівлі людьми Сергій Жук


bottom of page