top of page
Пошук

Угода між CFSR та Департаментом охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації


Ця Угода передбачає взаємодію між сторонами при організації та проведенні заходів, спрямованих на запобігання домашньому насильству, насильству за ознакою статі, торгівлі людьми, а також надання інформаційних послуг з цих питань. Обидві сторони планують активно співпрацювати в проєктах, що спрямовані на реабілітацію постраждалих внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.


Важливим аспектом цієї Угоди є спільна діяльність у сфері гуманітарної допомоги медичним закладам та соціальної допомоги постраждалим внаслідок війни.

Підписання цієї Угоди відкриває нові можливості для спільних зусиль та співпраці у сфері соціальної допомоги та гуманітарної діяльності. Обидві сторони сподіваються, що ця Угода допоможе досягти важливих цілей та покращити якість життя людей, які потребують особливої уваги та допомоги.


Згідно з цим партнерством, Благодійна Організація "Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) та Департамент охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації зроблять спільні зусилля для досягнення цілей соціальної підтримки, гендерної рівності, запобігання насильству та гуманітарної допомоги. Укладення цієї Угоди є важливим кроком у напрямку покращення ситуації у суспільстві та підтримки тих, хто найбільше потребує допомоги та підтримки.




bottom of page