top of page
Пошук

У Львівській облраді обговорили реабілітацію постраждалих від військових дій

В рамках реалізації Меморандуму про співпрацю та взаємодію БО «Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ»(CFSR) з Львівською обласною радою, відбулася зустріч зустріч, Голови облради Ірини Гримак

з Наталією Вєтровою засновницею американської благодійної організації Ukraine Volya Foundation та співзасновниками американської благодійної організації The Novi Community Steve Gumaer Oddny Furunes Gumaer обговорили можливість проведення на Львівщині семінару з питань подолання наслідків травматичного стресу.


Іноземні спеціалісти з багаторічним досвідом реабілітації постраждалих від військових дій у Ємені, Ірані і Сирії Тімоті Фрізен та Trygve Børve у жовтні впродовж 10-ти днів готові передати свій досвід нашим психологам, викладачам, священикам та батькам дітей, як справлятися з травматичним стресом і посттравматичним стресовим розладом у дітей та підлітків.


Плануватимуть навчання іноземні партнери у співпраці з Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня, в якій на лікуванні перебуває близько тисячі пацієнтів.


Сьогодні фахової допомоги потребують не лише діти молодшого віку, а й підлітки, які також важко переживають жахи війни в Україні. Тож запропонувала долучити до проєкту й наші комунальні дитячі лікарні.


Про що написала на своїй сторінці у facebook Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак - https://www.facebook.com/100009952417598/posts/pfbid0aZzdqgB2PExGnJqnvw6AoqKTYGEaTz7dqoA3uD9jHuSsmXAKqqLER6jGaeRo1AGRl/




bottom of page