top of page
Пошук

CFSR на координаційній нараді УКГС ООН в Харкові, спільні зусилля для гуманітарної допомоги:

Загальна координаційна нарада, яка відбулася 23 серпня 2023 року в Офісі УКГС ООН /OCHA Ukraine в Харкові, для обговорення актуальних питань гуманітарної допомоги та співпраці в регіоні. Нарада зібрала учасників з різних організацій та партнерів, які спільно докладали зусилля для забезпечення гуманітарної допомоги та підтримки населення.


Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) приймає активну участь у нарадах та зіграв важливу роль у спільних зусиллях з гуманітарної допомоги. Його представники Заступниця Директора Катерина Мельникова та Кар'єрна радниця з питань фінансового розвитку та розкриття підприємницького потенціалу постраждалих від торгівлі людьми Юлія Шавріна, прийняли участь у дискусії та визначення шляхів подальшої співпраці для поліпшення гуманітарної ситуації в Харківській області.


На початку наради було відзначено важливість об'єднаних зусиль для досягнення гуманітарних цілей та було проведено представлення учасників з різних організацій та ініціатив. Учасники наради обговорили виконання рішень та планів, які були ухвалені на попередніх координаційних нарадах. Оновлена інформація про хід виконання допомоги та подальші кроки в цьому напрямку були важливими аспектами обговорення.


На нараді була представлена актуальна інформація щодо ситуації в Харківській області, а також були обговорені пріоритетні напрямки гуманітарної допомоги, виявлені потреби та прогалини. Значна увага була приділена діяльності, спрямованій на надання допомоги місцевому населенню.

Партнери та організації, які беруть участь у гуманітарних зусиллях, представили свої звіти та презентації про свою діяльність та досягнення. Це дало можливість для обміну досвідом та залучення нових ідей.


Нарада відзначилася високим рівнем співпраці та обміну інформацією між учасниками. Важливим результатом було усвідомлення та затвердження дій, спрямованих на надання допомоги та поліпшення гуманітарної ситуації в регіоні. Ця нарада стала частиною тривалої спільної роботи та зобов'язанням забезпечити належну підтримку тим, хто найбільше потребує допомоги в цей важкий період.





bottom of page