top of page
Пошук

Спільна допомога для Богодухівської центральної районної лікарні

Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) в рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківськіої області, продовжує свою гуманітарну місію на Харківщині, надаючи підтримку медичним закладам, які страждають від наслідків військових дій.

Нещодавно, в рамках угоди про співпрацю з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації під керівництвом Максима Хаустова, та за підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Харківської обласної ради Тетяни Єгорової Луценко та разом з керівництвом Богодухівської районної державної адміністрації під керівництвом Анатолія Рисцова, голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини та голови Богодухівської міської ради Володимира Бєлого, CFSR здійснила передачу допомоги до Комунального некомерційного підприємства "Богодухівська центральна районна лікарня" у місті Богодухів.

Допомога включала медичні засоби, ліки та необхідні предмети для роботи лікарні. Богодухівська центральна районна лікарня, була надзвичайно вдячна за цю допомогу. Вона є одним з важливих медичних закладів на території Богодухівського району, який зазнав значних труднощів через активні воєнні дії. Ця спільна ініціатива між CFSR і керівництвом Богодухівської районної адміністрації є важливим кроком у забезпеченні безперебійного функціонування медичних закладів у регіоні.


Керівництво Богодухівської районної державної адміністрації, разом з головою районної ради Юрієм Яциною та головою міської ради Володимиром Бєлим, активно сприяє ініціативам, спрямованим на поліпшення медичного обслуговування населення. Їхнє партнерство з CFSR та іншими організаціями забезпечує надання необхідної допомоги тим, хто найбільше цього потребує.

Команда CFSR разом з партнерами продовжує працювати над забезпеченням безперебійного функціонування медичних закладів на Харківщині та наданням допомоги тим, хто перебуває під впливом війни. Ці спільні зусилля демонструють, що лише через взаємодію та співробітництво можна досягти значних результатів у поліпшенні умов медичного обслуговування і підтримки місцевого населення.


"Я Вдячний друзям та партнерам, що активно підтримують Гуманітарну місію CFSR на Харківщині, а саме Americares foundation та фахівцям в Європі що забезпечують даний проєкт та нашій менеджерці міжнародних проєктів - координаторці по співпраці з Americares Foundation, Inc. Sophia Zhuk у США.
Окрема подяка засновнику US Invest , Forus Eesti , Rotermanni Kvartal тощо, пану Urmas Sõõrumaa з Estonia, що технічно забезпечує нашу Команду надійним транспортом Mercedes-Benz Vito". - Подякував директор БФ "Джерело Відродження" (CFSR) Сергій Жук.

Богодухівська районна державна адміністрація (Новини) https://www.facebook.com/bogodukhivrda1/posts/pfbid0e8U8fHmQDiYfvguzGJRcgsUp45cxHTzki52CWTPU8FizegRnujvk5t5twsoFNQX6l


Один з репортажів Богодухівського района («Слобідський край») - Рік війни в Богодухівському районі: зруйновані села та десятки тисяч переселенців https://www.slk.kh.ua/oblast-online/bogoduhiv/rik-vijni-v-bogoduhivskomu-rajoni-zrujnovani-sela-ta-desatki-tisac-pereselenciv.html










bottom of page