top of page
Пошук

Співпраця CFSR з Americares триває!

Гуманітарний вантаж з США медичного призначення (ліки та інші медикаменти, набори гігієни, одяг), що отримав БО БФ «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» (CFSR) від своїх партнерів - глобальної організації Americares, передали до організацій Харківщини на їх попередні Листи - Запити, а саме Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації для обласної лікарні, в Інститут медичної радіології та онкології ім. Григор'єва НАМН України та Управління поліції охорони в Харківській області на потреби особового складу та лікарень, що знаходяться під іх цілодобовою охороною.

Americares Foundation - займається наданням допомоги та розвитку, яка рятує життя та покращує здоров’я людей, які постраждали від бідності чи стихійного лиха. Яка понад 40 років швидко та ефективно реагує на потреби своїх місцевих партнерів та їхніх громад, зокрема і наші,


Також CFSR вдячні своїм партнерам, які допомогають з організацією та фінансуванням отримання таких вантажів зі Львова до Харкова -Tax service Team Kharkiv та Координаційному Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області.

" Окрема подяка, нашим медичним спеціалістам Проєкту Віктору Шапошнику, Софії Жук та спеціалістам в Європі, що підтримують стабільну професійну співпрацю з головним партнером- Americares Foundation.
Ми вдячні нашим друзям та партнерам, завдяки яким ця справа вирішина і співпраця триває ! " - подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR), Cпеціальний уповноважений представник CFSR у Харківській області Сергій Жук.







bottom of page