top of page
Пошук

Собаки були врятовані і тепер бережно виховуються поки не набудуть нових господарів

В рамках работы проекта CFSR - "ANIMAL RESCUE" - Kharkiv, директор БФ " Джерело Відродження " Сергій Жук та його заступниця Катерина Мельникова з координаторами проєкту Віталієм Чередниченко та Олегом Тарасенко, відвідали один з притулків для собак, що були покинуті у одному з питомників міста Харкова.

Собаки були врятовані і тепер бережно виховуються поки не набудуть нових господарів.


Наші партнери, зокрема Олеся Мельник, серйозно опікуються та турбуються про тварин, за нашою участю у тому числі, допомогають іншим притулкам та кішкам та собакам на вулиці.

Також, пані Олеся допомагла людям, які втратили житло на Північній Салтівці, прийнявши їх у свій будинок, розвозить їжу та продукти харчування ВПО, а саме дітям.



"Ми в свою чергу, також для її співмешканців, що постраждали у наслідок бойових дій, привезли гуманітарну допомогу від Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні/Агентство ООН з міграції. Я дуже вдячний їм та нашій команді за велику працю та добре серце, щиру любов і турботу до людей та тварин, які в край потребують нашої допомоги." - подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR), Cпеціальний уповноважений представник CFSR у Харківській області Сергій Жук.







bottom of page