top of page
Пошук

Святкове дійство для дітей-переселенців у Харкові: радість, надія та щедрість сердець

У місті Харкові, для дітей разом з родинами, які покинули свої домівки через евакуацію від російської агресії, зустрічали Новий Рік особливим чином. Спільно з H.U.G.S. Helping Ukraine - Grassroots Support, Координаційний гуманітарний центр та БФ "Долоньки миру", щедрість та тепло душі дарували маленьким героям свято радості та надії.

Для дітей в прихистках, де тимчасово проживають ці діти зі своїми сім'ями, було організовано величезне святкування до Нового Року. Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження»(CFSR) відвозили декілька днів з різних притулків разом з партнерами до місць проведення свята та дбали про те, щоб кожен малюк відчував себе особливим.

Щедрувальники Нового Року прийшли з подарунками, що принесли усмішки на обличчя дітей. Великі коробки, яскраво прикрашені, розкривали таємниці, наповнені теплом та радістю ці подарунки принесли велике задоволення малечі.


"Це було так чудово! Ми зі своїми друзями отримали так багато подарунків!", - з радістю казали діти, очі яких сяяли від щастя.


Усі охочі долучилися до святкового настрою - виступили аніматори, влаштували ігри та розваги, щоб створити незабутню атмосферу свята.

Такі святкові заходи не тільки дарують дітям радість, але й надають їм підтримку та відчуття тепла та уваги. Важливо пам'ятати про тих, хто переживає складні часи, і намагатися зробити все можливе, щоб зробити їхнє життя трохи яскравішим та сповненим надії на майбутнє.

Новорічне свято для дітей у Харкові, які перебувають у прихистках разом з родиною, стало втіленням доброти та щедрості сердець. Нехай ці маленькі миті радості подарують їм силу та оптимізм у незламній боротьбі за мир та щасливе майбутнє.


Вдячність виражає команда CFSR своїм партнерам - Libereco - Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures, а також пану Stefan Schanderа за безцінну підтримку та пожертвування автобусами.



bottom of page