top of page
Пошук

Розширена співпраця наукового потенціалу та практиків: У Харкові обговорили напрямки розвитку продовольчої безпеки

Сьогодні у Центр розвитку громадянського суспільства  разом з Координаторами субнаціонального та обласного рівня Кластеру продовольчої безпеки та засобів до існування / Food Security and Livelihood Cluster (FSLC) і керівництвом Соціологічного факультета Каразінського університету було обговорено напрямки подальшої розширеної співпраці наукового потенціалу з цільовим середовищем виконавців - практиків та донарів .


Поділилися враженнями від Першого Харківськівського продовольчого форуму «ХАРКІВ НА ШЛЯХУ ДО ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ: ХАРЧОВІ ПРАКТИКИ ТА ПРИНЦИПИ 5R»  Який було організовано Благодійним фондом «Джерело Відродження» разом за підтримки V.N. Karazin Kharkiv National University Тетяною Кагановською та сприяння керівництва Харківської обласної військової адміністрації, зокрема заступника начальника Євгена Іванова та Харківська Міська Рада в особі заступниці Светлани Горбунової-Рубан .


Декан Каразінського університету розповіла про міжнародний науково-дослідний проєкт Fusilli Kharkiv та інші цікаві теми над якими працюють колеги у вищому.


За результатами робочої зустрічі дійшли згоди, на весни провести Другий ХАРКІВСЬКИЙ ПРОДОВОЛЬЧИЙ ФОРУМ з урахуванням всіх сучасних викликів та напрацювань і пропозицій субʼєктів зацікавлених у широкому комплексному вирішенні питань продовольчої безпеки та забезпечення засобами до існування тих хто їх потребує.

"Від Команди Благодійний фонд «Джерело Відродження» (CFSR) та Координаційного штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області, разом з Координаторкою Кластеру FSLC у Харківській області й Менеджеркою гуманітарного відділу Координаційного гуманітарного центру Катерини Лавренко  максимально підтримали ініціативи харківських науковців які є надзвичайно актуальними і важливими для Харківщини." - підкреслив Сергій Жук.



bottom of page