top of page
Пошук

Ракета росіян зруйнувавши Почесне консульство Албанії, ще більш об'єднала країни, та нашу співпрацю


За цей час багато було зроблено, плідна співпраця з Почесним консульством, зокрема з паном Шахином Омаровим, дало можливість більш плідно працювати з Європейськими інституціями з питань захисту прав людини, а саме протидія торгівлі людьми та трудової експлуатації тощо.


Сьогодні згадуючи той день, важливого підписання документів для Фонду, у затишному місці Консульства, зробленого в традиційному стилі Албанії, що звісно приємно вразило. Гостинність Почесного консула Албанії в Україні Шахіна Омарова та його співробітників надихала на довгу та плідну співпрацю.


Зараз на зустрічі з Почесним консулом у тому ж самому місці, не можна повірити та впізнати це приміщення та саме цю будівлю, від якої не залишилося ні чього крім руїн та примітної червоної стіни у кольорах Албанії.

У приміщення влучила ракета росіян, яка зруйнувала майже всю будівлю, де не залишилось нічого від Консульства та житлових квартир над ним.

"Не зважаючи на російську агресію ми продовжуємо працювати, ще більше викликів та завдань стоять перед нами. Впевнена, все подолаємо та відбудуємо країну" - підкреслила Заступниця директора CFSR з адміністративно-господарської діяльності Катерина Мельникова.


Оригінал статті - на сайті Українського кризового медіа-центру з подіями 6 березня навколо представництва республіки Албанія у Харкові:


6 березня на знак солідарності з українським народом мер Тирани Еріон Веліай вирішив перейменувати вулицю, де знаходиться посольство РФ, давши їй ім’я “Вільна Україна”.

За кілька днів з Москви пролунала відповідь – російська ракета влучила в дипломатичне представництво республіки Албанія у Харкові. Почесний консул Шахін Омаров розповідає, як це було.






bottom of page