top of page
Пошук

Підписано Угоду про співпрацю між Харківською РВА, БО БФ "Джерело Відродження" та Громадською радою при ГУ ДПС у Харківській області


Харківська районна військова адміністрація (РВА) оголосила про партнерство з Благодійним фондом "Джерело Відродження" (CFSR) та Громадською радою при Головному управлінні Державної податкової служби (ГУ ДПС) у Харківській області. Угода була офіційно підписана начальником Харківської РВА Володимиром Усовим, директором БФ "Джерело відродження" та першим заступником голови Громадської ради Сергієм Жуком.


За змістом угоди, співпраця між сторонами буде спрямована на надання допомоги мешканцям Харківського району в медичній, соціальній та гуманітарній сферах, особливу увагу буде приділено незахищеним верствам населення. Крім того, будуть організовані консультації з громадськістю стосовно податкового законодавства та програм соціально-економічного розвитку, а також проведена роз'яснювальна робота щодо податкових питань серед населення району.


Ця угода відображає зусилля органів влади та громадських організацій для поліпшення соціального та економічного стану мешканців району та надання їм необхідної підтримки у складних умовах сучасності.



Харківська районна державна адміністрація

bottom of page