top of page
Пошук

Підписано Меморандум між Департаментом агропромислового розвитку Харківської ОДА та CFSR

Підписання Меморандуму про співробітництво між Департаментом агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації та Благодійним фондом «Джерело Відродження» свідчить про важливий крок у покращенні умов життя постраждалих від війни та внутрішньо переміщених осіб. Це партнерство відкриває нові перспективи для розвитку агропромислового сектору та підтримки сільськогосподарських господарств у Харківській області.

Підписання меморандуму визначає широкий спектр спільних дій між різними структурами та громадськими організаціями. Головні напрямки співпраці передбачають сприяння в реалізації проєктів, спрямованих на підтримку агропромислового комплексу у всіх його аспектах. Це включає тваринництво, рослинництво, харчову та переробну промисловість, інженерно-технічне забезпечення та розвиток малих підприємств на селі, зокрема фермерських і особистих селянських господарств.


Директор БО БФ «Джерело Відродження» та член Кластеру продовольчої безпеки та засобів до існування (КПБЗІ) у Харківській області підкреслив важливість співпраці з урахуванням стимулювання сільськогосподарської діяльності. Одним із ключових аспектів спільної роботи є підтримка мешканців сіл у формі надання доступу до ресурсів для сільськогосподарської діяльності: від засобів для утримання тварин і птахів до зернових культур та овочів, а також можливості отримання сільськогосподарських грантів та навчання для підвищення професійних навичок.


Це партнерство також покликане забезпечити захист законних прав та інтересів галузі, підтримуючи платників податків у сільському господарстві та запобігаючи корупційним ризикам.


Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження» висловила вдячність керівництву Харківської обласної державної адміністрації, Координаційному гуманітарному центру та координаторам проєкту з продовольчої безпеки за сприяння та підтримку у цьому важливому напрямку.


Отже, підписання Меморандуму відкриває шлях для спільної роботи, спрямованої на покращення умов життя людей у селах, підтримку сільськогосподарських господарств та розвиток агропромислового сектору в Харківській області.



bottom of page