top of page
Пошук

Проєкт CFSR - "ANIMAL RESCUE" разом з притулком для тварин "Сонечко" евакуйовує маленьких друзів.

З початку війни у Харкові та їнших містах України, де йдуть бойові дії, багато людей покинули своїх питомців на призволяще - лишали тварин на вулиці , або ще гірше у зачинених приміщеннях, чи у час евакуації передали улюбленців на перетримку до притулків для тварин.


Так у Харкові, наші партнери з притулку для тварин "Сонечко" у яких в рази збільшилося тварин після початку війни, докладають чи мало зусиль за для порятунку собак та котів.


"В ці часи ми підбираємо та евакуйовуємо наших маленьких друзів, бо вони залишились без притулку. Нажаль пухнистих друзів що були передані на перетримку у притулок, від більшості зовсім відмовились їх господарі, так вони теж залишились на нашому піклуванні. Ми з любов'ю піклуємось за кожним "хвостиком", кожен як свій особистий". - зауважила Керівниця притулку для тварин "Сонечко" Ірина Безбородова

Завдяки німецькій Асоціації Samtpfoten Neukölln e.V. Асоціація, яка піклується про захист та розміщення котів у Берліні та його околицях, триває евакуація з України на захід покинутих тварин.

Ми вдячні за сприяння та прихисток частини наших тварин у своїх притулках.

Зусиллями нашої команди, а саме:

Координаторів проєкту CFSR - "ANIMAL RESCUE" Віталієм Чередниченко, Олегом Тарасенко разом з Директоркою притулку "Сонечко" Іриною Безбородовою та

Координаторами притулку - Оленою Мельниковою, Євгеном Артеменко.


Нами було організовано та евакуйовано з міста Харкова близько тридцяти тварин, яким було в край необхідно ветеринарна допомога з лікування та догляду.


У притулку "Сонечко" багато котів та собак й він поповнюється майже що дня. За якими ми ретельно доглядаємо та піклуємось та організовуються щоденний об'їзд секторів, які ми взяли на себе щоби годувати тварин які живуть у підвалах та розвозити корми для господарів, які мають тварин та ще піклуються за безпритульними навколо себе.


"Навіть в умовах війни ми повинні залишатися людьми. Тому евакуація та турбота за тваринними теж в край необхідна, вони в такій самій скрутній ситуації як і ми з вами, які жили у любові та ласки та й в один момент залишилися без домівки, їжі, турботи та господаря якого чекав біля дверей своєї домівки" - підкреслив Координатор проєкту CFSR - "ANIMAL RESCUE" Олег Тарасенко

Нам постійно в край необхідно корми для тварин, медикаменти, засоби за уходом та гігієною, іграшки тощо, сумки і контейнери для перенесення домашніх тварин, які необхідні для евакуації та перевезення з зон бойових дій, тощо.











bottom of page