top of page
Пошук

Пожертвувані CFSR автобуси, з честю виконують свою Гуманітарну евакуаційну місію

Гуманітарна місія CFSR з евакуації людей з Херсонської області та Маріуполя в даний час йде повним ходом. Вчергове команда CFSR змогла доставити 92 особи в автобусі на п'ятдесят місць, в Західну Україну.


Люди, що чекали на евакуацію у Запоріжжі, намагалися , як умога бистріше покинути ці регіони. Перш за все, пріоритетом було і цього разу максимально вивести діточок, жінок та людей похилого віку.

Згідно з повідомленнями уряду, який звернувся із закликом до людей покинути небезпечні області в рамках підготовки до деокупації цих районів. Ми припускаємо, що евакуація за цим маршрутом може значно збільшитися і CFSR готується збільшити кількість рейсів та відправити при можливості всі свої чотири автобуси Mercedes-Benz Connecto та VDL Bova, які пожертвували для БФ " Джерело Відродження ", інвестиційна компанія з Німеччини Gigahertz Ventures та Libereco – Partnership for Human Rights


Ми вдячні своїм партнерам - Патріарший Паломницький Центр УГКЦ, Громадська організація Об'єднання АНТАРЕС, Всеукраїнське об'єднання Патріот, що допомагають з евакуацією людей з Запоріжжя.








bottom of page