top of page
Пошук

Партнерство на благо Харківщини: зустріч CFSR та БФ Надії Вовк "Берегиня"

У офісі БФ "Джерело Відродження" (CFSR) відбулася зустріч з представниками БФ Надії Вовк "Берегиня", яка стала приємною та продуктивною. Сторони обговорили взаємодію за минулий період та визначили плани на майбутнє, спрямовані на підтримку тих, хто найбільше потребує допомоги у Харківському регіоні.


Окрім того, на зустрічі обговорювалися питання щодо відновлення постраждалих господарств внаслідок бойових дій, культурні та освітні проєкти та підвищення екологічної свідомості в регіоні. Також було зазначено проблему з замінуванням територій та необхідність вирішення цього питання.


Під час зустрічі було висловлено подяку Надії Вовк за співпрацю та конструктивний діалог щодо усіх поточних питань. Учасники зустрічі вірять у реалізацію більшості задуманих планів та продовжують працювати над спільними проєктами для покращення життя людей у регіоні.


Такі зустрічі є дуже важливими для розвитку благодійної діяльності та співпраці між організаціями, які працюють над покращенням життя людей та вирішенням соціальних проблем.



bottom of page