top of page
Пошук

Пам'ять та Вдячність: Загибель волонтерів та Місія Гуманітарної допомоги в Харківщині

Сьогодні ми скорбуймо та вшановуємо пам'ять наших колег - волонтерів, які загинули внаслідок ракетних ударів на Куп'янщині. Війна в Україні надалі призводить до трагічних втрат, і ця подія є ще одним нагадуванням про жорстокість війни.


21 вересня 2023 року, ворог здійснив черговий ракетний удар по Харкову та Харківській області. Серед різних наслідків цих атак, однією з постраждалих стали автобуси Mercedes-Benz, які належать Благодійному фонду «Джерело Відродження» (CFSR). Ці автобуси відіграли важливу роль у гуманітарній місії та допомозі населенню під час війни.


Ця гуманітарна ініціатива стала можливою завдяки щедрим пожертвам та партнерству з Libereco - Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures, зокрема паном Stefan Schandera. Автобуси були надійною допомогою для Благодійного фонду «Джерело Відродження» та вже встигли виконати велику евакуаційну роботу по всій країні під час війни.


Але їхнє призначення ще не закінчилося. Вони продовжують виконувати Гуманітарну місію, надаючи допомогу та підтримку на Харківщині, яка так сильно постраждала внаслідок військової агресії росії проти України.


Пам'ять про загиблих волонтерів завжди буде жити в наших серцях, і їхні справи інспірують нас продовжувати робити все можливе для надання допомоги тим, хто цього найбільше потребує. Гуманітарна співпраця та підтримка важливі у найважчі часи, і ми разом продовжимо боротись за мир і благополуччя.





bottom of page