top of page
Пошук

Обговорення проєкту регіональної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року

Засідання круглого столу з обговорення проєкту регіональної соціальної програми протидії торгівлі на період до 2025 року.

Участь у ньому взяли представники різних організацій, зокрема, Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR), громадських об’єднань, представники структурних підрозділів ХОВА (Харківської обласної військової адміністрації), Головного управління Національної поліції, Головного управління державної міграційної служби та інших територіальних підрозділів міністерств і відомств у Харківській області.


Метою засідання було обговорення та узгодження проєкту соціальної програми, спрямованої на боротьбу з торгівлею людьми. Така небезпечна форма злочинності має серйозні наслідки для людей і суспільства в цілому, тому розробка ефективних заходів та спільна діяльність органів влади та громадських організацій є надзвичайно важливими.


Учасники засідання обговорили проблематику торгівлі людьми, визначили основні напрями діяльності програми і внесли свої пропозиції щодо її вдосконалення. Зокрема, розглянуто питання профілактики та протидії торгівлі людьми, посилення правового захисту потенційних жертв та міжнародного співробітництва у цій сфері.


Департамент соціального захисту населення Харківської ОДА - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02ibJxfcydQYQcw5FnW2AY9hhpF2L3o61r5mdsc3whz9Am7XcjL8XSrYBsdQWndznzl&id=100066967781420


bottom of page