top of page
Пошук

Об'єднані зусилля CFSR та Партнерів: Підтримка укриттів на Харківщині

За сприяння й вагомої підтримки керівництва Харківська обласна військова адміністрація Олега Синєгубова , Віти Ковальскої , Євгена Іванова , Романа Семенухи, Вікторії Белявцевої , Куп'янська районна державна адміністрація Андрія Конашевича, Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) та Координаційний штаб Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області , з перших днів війни, в рамках співпраці з Департаментом цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації Іваном Соколом, продовжуємо роботу з підтримки роботи укриттів.


Враховуючи постійну велику небезпеку для певних частин Харківської області, особливо населених пунктів Куп'янського району, зв'язану з терористичними актами росії проти мирного населення України, команда фондів "Джерело Відродження" та БФ Надії Вовк "Берегиня" разом з очільником Шевченківської селищної військової адміністрації Куп'янського району Сергієм Старіковим продовжують активно працювати на підтримку укриттів.


На даний момент, команда фондів передала для громади необхідні матеріали та речі, які стануть у нагоді у разі критичних ситуацій, для більш комфортного перебування у бомбосховищах та укриттях протягом тривалого часу.

Під час заходу обговорили нагальні потреби та задачі забезпечення громади, а також інших питань з охорони місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб.


Спільна місія підтримки та співпраці між благодійними фондами "Джерело Відродження" та БФ Надії Вовк "Берегиня" та керівництвом Харківської обласної військової адміністрації є важливим кроком у забезпеченні безпеки та підтримки місцевих жителів у цей важкий період. Об'єднуючи зусилля та співпрацюючи з державними органами, громадськими структурами та органами влади, можна забезпечити ефективний захист та допомогу тим, хто цього потребує.


Команда CFSR дуже вдячні нашим надійним друзям та партнерам БФ Надія Вовк "Берегиня", Жіночий рух "ЗА Майбутнє" Ірини Суслової за надання продуктів швидкого приготування Nestlé та інших необхідних речей та обладнання.


Дякуємо Libereco - Partnership for Human Rights Gigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR на початку весни 2022 року надійні автобуси Mercedes-Benz Trucks and Buses SA для евакуації населення та доставки гуманітарної допомоги і підтримують нашу роботу зараз.




bottom of page