top of page
Пошук

Німецько-Швейцарські організації та пан Stefan Schanderа підтримують CFSR в часи війни

Благодійний фонд "Джерело Відродження" (CFSR) висловлює щирі слова вдячності своїм надійним друзям та партнерам, зокрема німецько-швейцарській організації Libereco - Partnership for Human Rights, Інвестиційній компанії Gigahertz Ventures, а також пану Stefan Schanderа з Німеччини та компанії 4Source electronics AG за їхню небайдужість та підтримку.


Важко переоцінити значення їхньої допомоги, яка стала вирішальною для реалізації важливих завдань БФ "Джерело Відродження" (CFSR) під час війни. Організація Libereco - Partnership for Human Rights та Інвестиційна компанія Gigahertz Ventures внесли значний внесок, забезпечили евакуаційними автобусами, які допомогли врятувати безліч життів під час війни та доставку гуманітарних вантажів. Також надання фінансової допомоги дозволили БФ "Джерело Відродження" (CFSR) здійснювати ремонт та обслуговування автобусів, включаючи придбання якісних шин, що покращує безпеку та надійність транспорту.


БФ "Джерело Відродження" - CFSR щиро вдячний всім зазначеним друзям та партнерам за їхню важливу підтримку, без якої багато гуманітарних заходів не було б здійснено. Їхні дії є істотним кроком до забезпечення безпеки, благополуччя та підтримки тих, хто найбільше цього потребує.


БФ "Джерело Відродження" (CFSR) висловлює надію на подальшу співпрацю з цими партнерами та іншими організаціями, які ділять їхню гуманітарну місію, щоб разом працювати над створенням кращого світу, де кожен з нас може жити безпечно та щасливо.




bottom of page