top of page
Пошук

"Наші підопічні чекають та з радістю зустрічають, як бачать авто наших хлопців"-Катерина Мельникова

Як зазвичай після отримання кормів, яких дуже бракує для собачок та котиків, з урахуванням, що на Харківщині бойові дії тривають, то кількість безпритульних тварин тільки зростає.

Координатори проєкту CFSR - "ANIMAL RESCUE" - Kharkiv Віталій Чередниченко та Олег Тарасенко, щодня виїжджають роздавати корма, щоб підтримати тварин.


Зокрема, працювали у районах ХТЗ та районі комунального ринку у Харкові. Та, як зазвичай проїздили місця наших постійних "хвостиків", які проживають на околицях міста.


"Наші підопічні завжди чекають та з радістю зустрічають, вже з далека, як бачать авто наших хлопців. Для постійного підтримання нашої Гуманітарної місії "ANIMAL RESCUE", в край необхідно корми для тварин, медикаменти, засоби за доглядом та гігієною, іграшки тощо, сумки і контейнери для перенесення домашніх тварин, які необхідні для евакуації та перевезення з зон бойових дій тощо. Просимо всіх, в цей нелегкий для України час простягнути нам руку допомоги в тій мірі, яка можлива".- підкреслила Заступниця директора БО «Благодійного Фонду «Джерело Відродження» (CFSR) з адміністративно - господарської діяльності Катерина Мельникова

Просимо надати гуманітарну допомогу у вигляді кормів для тварин чи фінансову допомогу на їх придбання -














bottom of page