top of page
Пошук

На сьогодні основним завданням та напрямком діяльності CFSR є подолання гуманітарної катастрофи.

Благодійний Фонд «Джерело Відродження» засновано у 2020 році. Основною метою фонду було запобігання торгівлі людьми та зловживанню людською працею.


На сьогодні основним завданням та напрямком діяльності Фонду є подолання гуманітарної катастрофи в Україні внаслідок збройної агресії та вторгнення в Україну з боку Російської Федерації. Страждають, перш за все, мирні та невинні люди, діти та люди похилого віку. Наша країна потребує гуманітарної допомоги в усіх сферах.


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» з 2020 року є членом Українського національного комітету Міжнародної торгової палати, заступник директора CFSR Людмила Нечипоренко є радником з гуманітарних питань в ICC Ukraine.


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» о крім Харкова вже створив представництво у Львові, Києві та Німеччині. Львівський офіс має потужну логістику та склади. Керівник офісу Олександр Покришка Віце-президент з міжнародного бізнесу ICC Ukraine.


Фонд також реалізує проект зі збереження та передачі малого та середнього бізнесу, постраждалого від дій російського окупанта, під керівництвом Спеціального уповноваженого CFSR з питань переміщення бізнесу та інвестицій Дмитра Алексєєнка, який також є віце-президентом ICC Ukraine. Також ведуться переговори з партнерами в США.


Фонд надає допомогу в транспортуванні гуманітарних вантажів та організовую евакуацію цивільного населення. У гарячі точки Києва, Харкова та інших областей доставлено гуманітарну допомогу. У Харкові ми налагодили логістичну систему доставки та розподілу.


bottom of page