top of page
Пошук

ЛЮДМИЛА НЕЧИПОРЕНКО -"РАЗОМ МИ ЗДІЙСНИМО ПЕРЕТВОРЕННЯ ДЛЯ ВТИРАННЯ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ МРІЇ"

Від імені Благодійного Фонду " Джерело Відродження " та від себе особисто вітаю з Днем Європи!

Україна була завжди і є частиною європейської родини. Сьогодні нам уже нікому не потрібно доводити, що Україна – це Європа. Про свій вибір Україна заявляла однозначно.

Так вже і в новітній історії з розпадом Російської імперії ми боролися за незалежність та після Радянського союзу обрали свій шлях, західні демократичні цінності, потім Помаранчевий майда́н, Революції Гідності та боротьба за Крим та Донбас - це все боротьба за Велике демократичне майбутнє, за право жити під одним Європейським дахом. Українці демонструють усьому світові своє історичне прагнення бути частиною об’єднаної Європи, і ніхто не може заперечити нашого права. Засвідчивши нашу мету – членство у Європейському Союзі, ми наполегливо працюємо над її досягненням.

Вірю, що уже в середньостроковій перспективі нам вдасться вийти на предметний політичний діалог щодо членства України у ЄС.

Вітаємо всіх українців з Днем Європи та щиро бажаємо позитивних емоцій! Я впевнена, що разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

Враховуючи що на цей день припадає й Міжнародний день сім'ї, бажаю кожній українській сім'ї злагоди та благополуччя!


З повагою,

засновниця CFSR

Людмила Нечипоренко


bottom of page