top of page
Пошук

Куп'янська громада отримала чергову допомогу від CFSR та їхніх партнерів


БФ "Джерело Відродження" (CFSR) в рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківської області, продовжує свою гуманітарну місію на Харківщині, надаючи підтримку медичним закладам та установам, які страждають від наслідків військових дій та в рамках угоди про співпрацю з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації під керівництвом Максима Хаустова, та за підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Вікторії Белявцевої, Начальника Куп'янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна та Народним депутатом України Олексієм Красовим.


Куп'янська міська територіальна громада отримала чергову допомогу від Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR) та його партнерів – Надії Вовк "Берегиня", Жіночого руху "ЗА Майбутнє" та компанії Nestlé. Ця допомога знову стала внеском у покращення життя мешканців міста, зокрема утримання комунальних підприємств та забезпечення безпеки під час бойових дій.


Однією з головних цінностей допомоги був переданий потужний генератор, який стане надійним джерелом електроенергії для комунальних підприємств. Це неоціненний актив для міста, особливо у теперішніх непевних часах, коли доступ до стабільного електропостачання важливіший ніж будь-коли.


Крім того, допомога у забезпеченні укриттів. Харчові продукти тривалого зберігання стануть запасом, який зможе задовольнити потреби населення у випадку обстрілів.

Також надані вогнегасники та предмети для осіб з обмеженими можливостями руху є важливими елементами для забезпечення безпеки.


Партнерство з такими організаціями, як Надія Вовк "Берегиня", Жіночий рух "ЗА Майбутнє" та компанії Nestle, демонструє велику міру солідарності та згуртованості на користь громади. Їхній внесок показує, що колективне зусилля та співпраця можуть дійсно змінити життя людей до кращого.


Благодійний фонд "Джерело Відродження" (CFSR) висловлює щирі слова вдячності своїм надійним друзям та партнерам, зокрема німецько-швейцарській організації Libereco - Partnership for Human Rights, Інвестиційній компанії Gigahertz Ventures, а також пану Stefan Schanderа з Німеччини та компанії 4Source electronics AG, за пожертву евакуаційних автобусів, яким було й доставлено цей вантаж.






bottom of page