top of page
Пошук

Команда CFSR передала від Americares медикаменти та підтримала родини лікарів з дітьми

Команда Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR) з Координаційним штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області допомагають медичним закладам та родинам лікарів з неповнолітніми дітьми в Харківській області завдяки допомозі від американських партнерів Americares.


Цього разу допомогу від Americares передали у КНП Харківської обласної ради " Обласний клінічний перинатальний центр" за сприяння та всебічній підтримці керівництва Харківської обласної військової адміністрації, Обласної ради й Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації.

Це медикаменти для лікарні та необхідні побутові речі, зокрема засоби гігієни.


Команда CFSR висловлює вдячність партнерам за співпрацю.


" Також дякуємо за технічне забезпечення нашої Гуманітарної місії CFSR друзів з Естонії - Forus Eesti та особисто пана Urmas Sõõrumaa, що надали транспортні засоби місткі Mercedes-Benz Vito" - підкреслила заступниця Директора CFSR Катерина Мельникова.

Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) продовжує працювати над забезпеченням необхідних ресурсів для медичних закладів та тих, хто потребує допомоги в складних умовах з перебігом війни.


Стаття про руйнування лікарень Харківщини: - "Майже чверть від усіх атак росіян на медичні заклади в Україні — зафіксовані на території Харківської області." (Група місцевих ЗМІ Харківщини) - https://gromada.group/news/statti/24658-likarni-harkivshini-nebo-gude-poletilo-otakij-vognyanij-shar




bottom of page