top of page
Пошук

Золочівські діти отримали незабутній відпочинок у Харкові


Золочівські діти мали можливість відвідати кінотеатр у Харкові та смачно пообідати, завдяки спільним зусиллям організацій.

Діти з Золочева, Харківської області, чергове мали можливість виїхати на відпочинок та відвідати кінотеатр Планета Кіно у Харкові. Вони також смачно пообідали та чудово провели час разом.

Цей захід був організований за спільними зусиллями таких організацій:

Після приємних розваг та солодощів дітей чекав смачний обід, який став справжньою насолодою після такого активного дня.


Організатори подяки всім, хто сприяв її здійсненню. Зокрема, вони висловили вдячність керівництву Харківської обласної військової адміністрації, Богодухівської районної державної адміністрації та Золочівської селищної ради.


Також команда Благодійного фонду «Джерело Відродження» висловила подяку своїм партнерам Libereco - Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures за пожертву надійних комфортних автобусів Mercedes-Benz, які використовуються для евакуації населення та доставки гуманітарної допомоги.


Цей західи є чудовим прикладом того, як організації об'єднуються, щоб допомогти дітям, які постраждали від війни. Він дає надію на те, що навіть у найскладніші часи діти можуть мати можливість насолоджуватися життям і відчувати радість.




bottom of page